Week van de Oefentherapie 2015

Lopen, gaan zitten, bukken, tillen. We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma of astma, kunnen mensen problemen krijgen met hun bewegingsapparaat.

De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen fysieke mogelijkheden en coacht u bij het aanleren van gezond beweeggedrag. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van uw eigen bewegingsmogelijkheden. Ook wordt rekening gehouden met de situatie waarin u zich bevindt en met uw dagelijkse activiteiten.
Ervaar zelf wat oefentherapie voor u kan betekenen tijdens de Week van de Oefentherapie 2015!

De landelijke Week van de Oefentherapie vindt dit jaar plaats van 12 t/m 19 oktober 2015.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat oefentherapie voor u kan betekenen of kom tijdens de Week van de Oefentherapie langs voor een gratis houdings- en bewegingscheck. U kunt ons telefonisch bereiken via 0172 422 630 of per email: marije@oefentherapie-alphen.nl