Oefentherapie Alphen is er voor kinderen en volwassenen die graag heerlijk willen slapen.

Af en toe slecht slapen is geen reden tot zorg, maar wie vaker wakker ligt en overdag moeite heeft met functioneren kan hier wel wat aan doen. Wij kunnen helpen bij het oplossen van slaapproblemen van baby tot volwassene, wij helpen je graag!

Er zijn vele redenen waarom we slechter slapen, onder andere spanningen, verveling, leegte, verdriet, pijn, zorgen en angsten kunnen de balans verstoren en slaapproblemen veroorzaken. Een goede nachtrust komt binnen handbereik wanneer we samen de combinatie van gedrag, gevoelens en gedachten weer op de rit zetten.

Ervaar jij of jouw kind de volgende kenmerken:

–          Moeite met inslapen
–          Regelmatig wakker worden
–          Moeite om ’s nachts weer in te slapen na het wakker worden
–          Vroeg wakker worden en dan niet meer kunnen slapen
–          Niet voldoende uitgerust zijn na de slaap
–          Overmatige slaperigheid en moeheid overdag

Dan kunnen wij jou helpen!

De behandelmethode is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en richt zich op het wegnemen van de factoren die de slapeloosheid in stand houden. Wij gaan samen met jou aan de slag om de vicieuze cirkel te doorbreken met de ACT, cognitieve gedragstherapie, ontspanning, gedegen uitleg over de slaap, praktische tips en oefeningen om zo de balans in je leven weer terug te vinden. Wij nemen de gehele 24 uur onder de loep om maatwerk te leveren op jouw specifieke slaapprobleem. Je krijgt weer grip op je slaap, voelt je energieker en kunt zo het goede uit je dag halen!

De behandelingen kunnen zowel in de praktijk als online via videoconsulten plaatsvinden.

Meer informatie kun je vinden op: www.slaapoefentherapie.nl